Foto – Aija Geida

Makaroni ar tomātiem un turku zirņiem. Izdosies pat skolasbērnam 0

Sastāvdaļas
• 350 g makaronu
• 400 g vārītu turku zirņu
• 410 g grieztu tomātu savā sulā
• 150 ml saldā krējuma
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅔ tējkarotes sāls
• siers – pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Marts – narcise, jūnijs – roze: kurš zieds atbilst jūsu dzimšanas mēnesim
Kokteilis
FOTO. “Tagad tētis viņu sargās…” Jāņa Timmas bijusī sieva emocionālā ierakstā parāda dāvanu, kas tapusi lielākajam basketbolista aizstāvim
Kokteilis
Dzimumzīme uz labās plaukstas – tev būs daudz naudas! 11 skaidrojumi, ko nozīmē tava dzimumzīmes īpašā vieta
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā uzvāra ūdeni un liek vārīties makaronus, līdz tie mīksti. Nokāš, pievieno saldo krējumu, tomātus, turku zirņus, sāli un maltus melnos piparus. Uzvāra. Liek šķīvjos un pārkaisa ar rīvētu sieru.
Ja vēlas pikantāku garšu, ēdienam var pievienot sakapātu ķiploka daiviņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.