Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”

Makaroni ar spinātiem un Latvijas siera mērci 0

Pagatavošana

Makaronus sālsūdenī izvāra.

Nokāš un bļodā apsedz.

Spinātus noskalo, nosusina un sīki sakapā.

Reklāma
Reklāma
“Viņa nemirst, tāpēc tas būs maksas pakalpojums! 90 eiro…” Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta atbilde šokē sabiedrību 9
Kur mukt? Nosauktas drošākās valstis iespējama Trešā pasaules kara gadījumā
TV24
“Kā lai izdzīvo?” pensionāre ar asarām acīs stāsta par ilgo darba stāžu padomju laikā, kas netiek atalgots
Lasīt citas ziņas

Veidnē liek krējumu, sviestu, sāli, maltos piparus, muskatriekstu, visu, nepārtraukti maisot, uzvāra
un turpina lēni vārīt, līdz mērce sabiezē.

Tad iemaisa spinātus un makaronus, tos pārber ar sarīvētu sieru un cepeškrāsnī karsē, līdz izkūst.

Var pasniegt kopā mazām kotletītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.