Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: Ilze Pētersone

Guļamistaba – nē, nomesto drēbju krēslam 2

Dana Gulbe norāda, ka lielākais izaicinājums daudzās mājās guļamistabā ir nomesto drēbju krēsls. Visefektīvāk ar to var cīnīties, skaidri sev pajautājot – vai drēbes, ko tikko tur noliku, uzskatu par tīrām vai netīrām? Tīrās dodas uz skapi, bet netīrās – uz veļas grozu.

Reklāma
Reklāma
Ja Putins noliktu karoti… Mākslīgais intelekts nosauc 6 ļoti reālus scenārijus, kas varētu notikt Krievijā
Sinoptiķi vēro notiekošo virs Sibīrijas… Tas rada bažas par kritiskiem laikapstākļiem gaidāmajā ziemā 80
“Labi, ja savu kotleti atdod draugam, bet lielākoties visu apēd spainis!” Direktors parāda patieso ainu skolas ēdnīcās
Lasīt citas ziņas

Tīras guļamistabas sajūtu piešķir arī svaiga gultasveļa. Maini to vismaz reizi divās nedēļās un pievērs uzmanību, lai tiktu secīgi izmantoti visi gultasveļas komplekti. Gultasveļu un traipus uz tās vislabāk iztīra traipu tīrīšanas līdzeklis “Vanish OxyAction”.

Vismaz reizi gadā vēlams izmazgāt dūnu un sintētisko materiālu spilvenus – tā tiek paildzināts to lietošanas mūžs un novērsta smaku veidošanās un kaitēkļu vairošanās. Dūnu spilvenu pildījumu var mazgāt pats, vislabāk to darīt saulainā dienā, kad spilvenus var izlikt žāvēties saulē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vannā ielej siltu ūdeni, pievieno veļas mazgājamo līdzekli mazgāšanai ar rokām, pilnībā iemērc spilvenus un ļauj tiem pamērcēties. Spilvenu skalo tik ilgi kamēr ūdens ir palicis dzidrs.

Ja ir pieejams žāvētājs, tajā spilvenus var žāvēt saudzīgā režīmā, papildus ieliekot 2-3 tenisa bumbiņas, kas palīdzēs izžūt vienmērīgāk un pildījumam nesavelties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.