
Lazdu riekstu 0
Foto-Shutterstock
• 200 g sasmalcinātu lazdu riekstu
• ½ l degvīna
• 1 tējkarote vaniļas
• Cukura sīrups
Riekstus aplej ar degvīnu un ļauj vismaz divas nedēļas ievilkties. Masu izspiež un iegūto šķidrumu izfiltrē. Uzvāra cukura sīrupu un pēc garšas pievieno uzlējumam. Pieber vaniļu. Liek nostāvēties vismaz trīs nedēļas. Lej pudelēs un tās aizkorķē.
Reklāma
Reklāma
Ātri cepta bute ar kartupeļu un selerijas biezeni
Cepumi “Cukura austiņas”
Vafeles – viens, divi, gatavs! Uzcepam ar Ziemassvētku motīvu!
FOTO: Karstvīns burciņā – kā pasniegt skaisti? Uzzinām arī receptes
Mārtiņš Sirmais iesaka sildošās garšvielas ziemas dzērieniem
Rulete jeb rolbiskvīts
Šokolādes kūka ar piparkūku un siera krēmu
Zupa ar pētersīļu čipšiem