Publicitātes foto

Superlēti un superdārgi 0

Tā kā saldējuma taisāmās ierīces nav plaši izplatītas, arī veikalos to piedāvājums nav pats plašākais. Tomēr cenu atšķirības ir izteiktas. Pašu parastāko “verķi” var iegādāties par 33 eiro, kamēr par īstu meistardarbu, ne ierīci, nāksies maksāt jau 400 eiro, kas ir diezgan neticams skaitlis, runājot par ierīci, ko nedarbināsiet nedz katru dienu, nedz katru nedēļu. Ja vien neesat profesionāls kārumnieks.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Salīdzinājumam izvēlējos četru dažādu ražotāju četrus dažādus modeļus pilnīgi dažādās cenu kategorijās, lai saprastu, vai ir vērts šķirties no milzu naudas summas par ikdienā maz izmantotu aparātu. Lēto galu pārstāv zviedru sadzīves tehnikas ražotāja “C3” modelis “Gelato” jeb “30-10401” par 33 eiro. Cenu kategoriju, kas sasasniegusi jau trīs ciparus, pārstāv amerikāņu “Cuisinart ICE-40BCE” ar 110 eiro, vēl dārgāks ir itāļu “De’Longhi ICK 5000” ar 250 eiro, bet pārliecinoši visdārgākais aparāts, kas nopērkams Latvijā, ir austrāliešu “Breville” kompānijai piederošā zīmola “Stollar” modelis “Smart Scoop BCI-600”, kura cena sasniedz minētos 400 eiro.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.