Foto no grāmatas “Ģimenes krājumi”

Mājās gatavots rikotas siers 0

Gala produkta daudzums – 400 g

KĀ GATAVOT?

Uz nelielas uguns karsē pienu 20 min līdz 85 – 90 grādu temperatūrai, palaikam apmaisot. Pieber sāli un cukuru, pievieno skābo krējumu un samaisa. Pielej citrona sulu, lai piens pamazām sarec. Noņem no uguns, uzliek vāku un dzesē 15 – 20 min. Masu pilda blīva auduma maisiņā, pakar, lai notek. Jo ilgāk tas karāsies, jo cietāks izdosies rikotas siers.

Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
VIDEO. “Jau divas avārijas, bet ceļa tīrītāja neviena, ko jūs gaidāt?” Mārtiņš nikns par gauso darbu uz A9 1
RAKSTA REDAKTORS
“Nogurums ir milzīgs.” Reinis vairākas stundas dienā pavada ceļā uz un no darba. Valsts darba inspekcija atklāj, kas viņam par to pienākas
Lasīt citas ziņas

Recepte no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.