Foto no grāmatas “Ģimenes krājumi”

Mājās gatavots rikotas siers 0

Gala produkta daudzums – 400 g

KĀ GATAVOT?

Uz nelielas uguns karsē pienu 20 min līdz 85 – 90 grādu temperatūrai, palaikam apmaisot. Pieber sāli un cukuru, pievieno skābo krējumu un samaisa. Pielej citrona sulu, lai piens pamazām sarec. Noņem no uguns, uzliek vāku un dzesē 15 – 20 min. Masu pilda blīva auduma maisiņā, pakar, lai notek. Jo ilgāk tas karāsies, jo cietāks izdosies rikotas siers.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Lasīt citas ziņas

Recepte no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.