Anda Krauze

Mājās gatavots plombīra saldējums 0

Sastāvdaļas – 1 l piena, 0,5 l saldā krējuma, 100 g cukura, vanilīna cukurs, 5 g želatīna. Mērcei: svaigas zemenes vai citas ogas ar cukuru.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Lasīt citas ziņas

Pienu un saldo krējumu lej traukā, pieber cukuru un vanilīna cukuru. Ūdens peldē ūdenī izkausē želatīnu. Pagaida, līdz tas atdziest, tad maisot pievieno piena un saldā krējuma masai. Lej saldējuma mašīnā, ļauj tai griezties 40 – 50 min. Pasniedz uzreiz vai ievieto traukā un uzglabā saldētavā. Ceļ galdā ar svaigām zemenēm, mellenēm, dzērvenēm vai rabarberiem, kas sakulti ar cukuru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.