Foto – Aija Geida

Mājās gatavots pesto. Svaigs un aromātisks! 0

Sastāvdaļas
(200 ml)
• 50 g svaigu bazilika lapiņu
• 30 g ciedru riekstu
• 50 g parmezāna siera
• 60–80 ml olīveļļas
• Neliela ķiploka daiviņa
• ½–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
“Tas ir Ivans Vladimirovičs Putins.” Pirmo reizi publiskoti Putina slepenā dēla foto, kuru pirms 10 gadiem viņam dāvāja Kabajeva 22
VIDEO. Kamēr ērgļi prom, tikmēr pa viņu ligzdu rosās nelūgts viesis…
Lasīt citas ziņas

Bazilika lapiņas nomazgā un nosusina.
Piestā viendabīgā masā saberž iepriekš sakapātu ķiploku un ciedru riekstus.
Pieber sāli, bazilika lapiņas un saberž.
Zaļajai masai pievieno smalki sarīvētu cieto sieru.
Pielej eļļu un rūpīgi samaisa.
Ledusskapī glabāts pesto kvalitāti nezaudē vienu mēnesi, bet sasaldētu mazos trauciņos var uzglabāt pat 6–9 mēnešus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.