Foto – kurkuma.ru

Mājās gatavoti rafaello. Fotorecepte 2

Sastāvdaļas – 250 g kokosa pārslu (200 g konfektēm, 50 g – apviļāšanai), 50 g sviesta, 400 g kondensētā piena, mandeles.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kausē sviestu katliņā uz uguns.

mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 6
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Lasīt citas ziņas

Samaisa ar kondensēto pienu līdz vienmērīgai masai.

Pievieno 200 g kokosa pārslu.

Labi samaisa. Aptin masu ar pārtikas plēvi (var kārtīgi noklāt virspusi) un noliek ledusskapī uz 2-3 stundām, var arī uz nakti.

Mandeles uz stundu izmērcē ūdenī.

Tad noņem mandeļu miziņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

No sastingušās masas veido bumbiņas, vidū liekot mandeles.

Katru konfekti izviļā kokosriekstu pārslās.

Glabā ledusskapī.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.