Foto: Aija Geida

Mājās gatavotas klasiskās sinepes ar etiķi 0

Sastāvdaļas
• 50 g sinepju sēklu
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• ēdamkarote cukura
• ēdamkarote etiķa
• 80–90 ml ūdens
• ⅓ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sinepju graudiņus samaļ kafijas dzirnaviņās. Iegūto pulveri ieber katliņā un pārlej ar aukstu ūdeni. Ļauj 15 minūtes iestāvēties. Pēc tam, nepārtraukti maisot, karsē, līdz iegūst biezu putriņu. Tad pievieno eļļu, etiķi, sāli un cukuru. Rūpīgi izmaisa, pārtrauc karsēt un sapilda traukā. Šādas sinepes ir stipras, izteikti aromātiskas, ar dabīgu garšu. Var izmantot, gatavojot majonēzes, pie salātu mērcēm, zupām un gaļas ēdieniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.