Foto: coocook.me

Mājās gatavota vārītā desa brokastu sviestmaizēm 1

Lai pagatavotu šādu desu, jums būs nepieciešams virtuves kombains vai blenderis, kurš sasmalcina gaļu līdz pastas konsistencei.

Reklāma
Reklāma
Negaidīti! Tramps saņēmis īpašu vēstuli no Zelenska. Zināms, kas tajā rakstīts… 11
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Tās “ēd” jūsu naudu, pat tad, kad ir izslēgtas! 8 lietas, kuras noteikti ir jāatvieno no elektrības
Lasīt citas ziņas

Fileja jāsagriež gabaliņos, jāieliek virtuves kombainā un jāsamaļ, pakāpeniski pievienojot pārējās sastāvdaļas (secība nav svarīga, tikai pienu labāk pievienot pa daļām). Ķiplokus iepriekš vēlams saspaidīt vai smalki sakapāt. Jāveidojas praktiski sniegbaltai viendabīgai masai.

Parastas māla krūzītes ieziež ar sviestu, ieliek kotlešu masu aptuveni līdz 4/5 to tilpuma. Katru krūzīti aptin ar karstumizturīgu pārtikas plēvi, lai kotlešu masa gatavošanas procesā “neizlec” ārā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ielej katlā ūdeni tā, lai tas aizsniegtos aptuveni krūzītēm līdz vidum, katlā ieliek īpašu sietiņu vai ieklāj salocītu drāniņu. Krūzītes liek katlā, kamēr ūdens vēl auksts.

Liek katlu uz uguns, pārsedz ar vāku. Kad ūdens uzvārījies, samazina uguni un turpina vārīt 35 minūtes.

Kad krūzītes no katla izņemtas, tās mazliet atdzesē un izkrata gatavo desu. Glabā pārtikas plēvē vai segtā traukā ledusskapī.

Sagatavots pēc coocook.me

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.