Foto – Aija Geida

Mājās gatavota tomātu mērce ar sieru 0

Sastāvdaļas
• 150 g svaigā siera (piemēram, Mālpils)
• 400 g tomātu gabaliņu savā sulā
• 100 ml saldā krējuma
• ķiploka daiviņa
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes ķimeņu sēklu
• šķipsniņa malta koriandra
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Svaigo sieru sagriež kubiciņos, ķiploku smalki sakapā. Pannā uzkarsē eļļu, pieber ķimeņu sēklas, koriandru, sieru un apcep. Pievieno ķiploku, sāli, tomātu gabaliņus, saldo krējumu un uzvāra.

Tomātu mērce ar sieru piestāv rīsiem un griķiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.