Maigs lasis ar brokoļiem un burkāniem saldskābā mērcē. Gatavosiet vēl un vēl! 6
Autors: “Praktiski.lv”
Sastāvdaļas – 2 bļodiņas brokoļu, 2 bļodiņas sagrieztu ripiņās burkānu, 2 ēdamkarotes olīveļļas, 2 tējkarotes sāls, 2 tējkarotes svaigi maltu piparu, laša filejas bez asakām, 3/4 bļodiņas brūnā cukura, 3 ēdamkarotes sojas mērces, 1/2 glāzes medus, 2 ēdamkarotes sezama sēkliņu.
Pagatavošana.
Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
Uz cepampapīra samaisa brokoļus, burkānus, eļļu, sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisa, novieto viducī. Virsū liek filejas gabaliņus.
Atsevišķā traukā samaisa brūno cukuru ar sojas mērci, medu un sezama sēkliņām. Vienmērīgi mērcīti izsmērē uz laša filejas.
Cep cepeškrāsnī 12 minūtes.
Jauku vakaru!