Foto-Aija Geida

Maigie pavasara salāti no pieneņu un gārsu lapiņām 0

Sastāvdaļas – 1 glāze jauno gārsu lapiņu, 1 glāze jauno pieneņu lapiņu, 150 g jaunā Ķīnas kāposta, 1 garais gurķis, 50 g lociņu, 200 g skābā krējuma, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji laikā no Lieldienām līdz Jāņiem piedzīvos īpašu veiksmi
Pēc pirkumu veikšanas, izmantojot lietotni “Temu”, cilvēkiem no bankas kartēm pazudusi nauda
Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Lasīt citas ziņas

Pieneņu un gārsu lapiņas rūpīgi nomazgā un uz dēlīša ar lielo nazi smalki sakapā. Smalki sagriež arī Ķīnas kāpostu, lociņus, bet gurķi nomazgā un sagriež kubiņos. Visu samaisa ar skābo krējumu, pievieno sāli un maltus melnos piparus. Pat pateikt nevar, ka salātiem pievienotas pienenes un gārsas, jo gurķis un Ķīnas kāposts neitralizē rūgtumiņu. Ļoti aromātiski un sulīgi salāti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.