Foto – Bonappetit.lv

Maigās kotletītes. Daži knifiņi, kas noderēs saimniecēm 0

Pagatavošana

Auzu pārslas uz stundu iemērc pienā, lai izmirkst. Gaļu, sīpolu, ķiplokus, kartupeli liek gaļas mašīnā un samaļ. Pievieno sasmlacinātus zaļumus, sāli, piparus, izmirkušās pārslas (bez piena – to notecina). Visu samīca viendabīgā masā.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Olas baltumu sakuļ stingrās putās, iemīca gaļas masā. Jāmīca labi ilgi, lai izmīcītu gaisu no gaļas masas, tad būs gardākas kotletes. Trauku apsedz ar pārtikas plēvi un ļauj kādu stundu sastāvdaļām “sadraudzēties” ledusskapī.

Veido kotletes, tās apviļājot rīvmaizē un cepot nelielā eļļas daudzumā no abam pusēm. Katru pusi 30 sekundes sākumā cep uz lielas uguns, lai izveidojas kraukšķīga garoziņa un tad uz mazākas līdz gatavas.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.