Foto – Bonappetit.lv

Maigās kotletītes. Daži knifiņi, kas noderēs saimniecēm 0

Pagatavošana

Auzu pārslas uz stundu iemērc pienā, lai izmirkst. Gaļu, sīpolu, ķiplokus, kartupeli liek gaļas mašīnā un samaļ. Pievieno sasmlacinātus zaļumus, sāli, piparus, izmirkušās pārslas (bez piena – to notecina). Visu samīca viendabīgā masā.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Olas baltumu sakuļ stingrās putās, iemīca gaļas masā. Jāmīca labi ilgi, lai izmīcītu gaisu no gaļas masas, tad būs gardākas kotletes. Trauku apsedz ar pārtikas plēvi un ļauj kādu stundu sastāvdaļām “sadraudzēties” ledusskapī.

Veido kotletes, tās apviļājot rīvmaizē un cepot nelielā eļļas daudzumā no abam pusēm. Katru pusi 30 sekundes sākumā cep uz lielas uguns, lai izveidojas kraukšķīga garoziņa un tad uz mazākas līdz gatavas.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.