Maigais Dienvidjūras tītara gaļas burgers 0
KĀ GATAVOT?
Baziliku sablenderē kopā ar majonēzi, ķiploku un nedaudz citrona sulas, pēc garšas pievieno sāli, cukuru un maltos piparus. No maltās gaļas veido kotleti, viegli pārkaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem, apcep no abām pusēm. Virsū liek biezu mocarellas šķēli, cep cepeškrāsnī 180 grādos līdz vēlamajai gatavības pakāpei. Hamburgera maizīti uz 1 min ieliek cepeškrāsnī, lai tā no ārpuses kļūst kraukšķīga. Uz apakšējās maizītes daļas uzklāj bazilika mērci, tai virsū liek rukolu, tomāta un sarkanā sīpola šķēles. Nākamajā kārtā liek gaļas šķēli ar mocarellas sieru. Pāri ziež bazilika mērci un uzliek “vāciņu”. Rotā ar ķiršu tomātu pusītēm, lapu salātiem un zirņu stiebriņiem.
Gatavoja viesnīcas “Port Hotel” restorāna pavārs RITVARS INDRIĶIS.