Foto-say7.info

Magoņu pīrāgs ar vaniļas krēmu – īsts gardums 1

Šis ir maigs pīrāgs ar piesātinātu magoņu garšu. Krēms papildina garšu un piešķir maigu aromātu.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

mīklai – 150 g cukura, 150 g sviesta, 3 olas, 200 g magoņu sēklu, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 150 – 180 g miltu;

krēmam – 500 g krējuma, 150 g cukura, vaniļas pāksts (vai 2 tējkarotes vaniļas cukura), 10 g želatīna.

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vispirms gatavo mīklu. Sviestu samaisa ar cukuru, pievieno olas, visu samaisa.

Ieber magoņu sēklas un visu samaisa. Pievieno cepamo pulveri un miltus, visu rūpīgi sajauc.

Ņem formu (26 – 28 cm diametrā), ietauko ar eļļu un ielej sagatavoto mīklu.

Cep 180 grādu karstā cepeškrāsnī 25 – 30 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē.

Tagad gatavo krēmu.

100 ml ūdens iemaisa želatīnu un atstāj tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma. Katliņā želatīnu uzkarsē teju līdz vārīšanai, bet nevāra.

Vaniļas pāksti pārgriež gareniski un izņem sēklas.

Bļodiņā sajauc krējumu ar cukuru. Pievieno vaniļas sēklas (vai vaniļas cukuru) un samaisa.

Pielej želatīnu un visu rūpīgi samaisa.

Atdzisušo pīrāgu pārlej ar krēmu un liek ledusskapī uz 5- 6 stundām.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.