Foto: Aija Geida

Lupstāju biezzupa ar maizes grauzdiņiem 0

Sastāvdaļas
• 3 lieli kartupeļi
• 1,5 l buljona
• 3 ēdamkarotes sviesta
• ½ purava
• Liels sīpols
• Sauja lupstāja
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Tējkarote sāls
• 100 g maizes grauzdiņu
• Skābais krējums

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Puravu un sīpolu sagriež ripiņās. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiciņos. Lupstāju sakapā. Uz pannas izkausē sviestu, apcep puravu un sīpolu. Pievieno kartupeļus, apcep un pielej buljonu. Pieber sāli un piparus.

Sutina, līdz kartupeļi mīksti (10–15 minūtes). Masu sablendē un pievieno sakapātu lupstāju. Samaisa. Pasniedz ar maizes grauzdiņiem un skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.