Foto – eda.ru

Ļoti “šokolādīgs” pīrāgs 0

1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2. Salauzt visu šokolādi gabaliņos un izkausēt ūdens peldē.

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

3. Sakult 4 olas, pievienojot abu veidu cukurus un medu. Kult 3 minūtes.

4. Sviestu izkausēt ūdens peldē. Kad tas kļūst šķidrs, samaisīt ar izkausēto šokolādi, līdz izveidojas vienmērīga masa.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Iegūto šokolādīgo masu ieliet sakultajās olās un samaisīt. Pēc tam pievienot miltus un atkal samaisīt.

6. Dziļā cepamajā formā ielikt pergamenta papīru un ieliet iegūto mīklu.

7. Cept cepeškrāsnī 25 minūtes.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.