Foto – eda.ru

Ļoti “šokolādīgs” pīrāgs 0

1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2. Salauzt visu šokolādi gabaliņos un izkausēt ūdens peldē.

Reklāma
Reklāma
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Kokteilis
Latviešu izvairīšanās horoskops jeb kā katra zodiaka zīme izvairās no citiem cilvēkiem 3
Lasīt citas ziņas

3. Sakult 4 olas, pievienojot abu veidu cukurus un medu. Kult 3 minūtes.

4. Sviestu izkausēt ūdens peldē. Kad tas kļūst šķidrs, samaisīt ar izkausēto šokolādi, līdz izveidojas vienmērīga masa.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Iegūto šokolādīgo masu ieliet sakultajās olās un samaisīt. Pēc tam pievienot miltus un atkal samaisīt.

6. Dziļā cepamajā formā ielikt pergamenta papīru un ieliet iegūto mīklu.

7. Cept cepeškrāsnī 25 minūtes.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.