Foto-teleginatania/Fotolia

Ļoti gardi, aromātiski biezpiena plācenīši 0

Sastāvdaļas
4 ēdamk. cukura
400 g biezpiena
2 olas
sāls
3 ēdamk. miltu
½ tējkarotes sodas
4 ēdamkarotes mannas
vanilīns
mazliet citrona miziņas (pēc vēlmēm)

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpienam pievieno mannu, cukuru, sāli un olas. Visu samaisa un ļauj pastāvēt 20 min, kamēr manna uzbriest.

Pēc tam pievieno sodu (to var dzēst ar citronu), atkal ļauj visam pastāvēt 5 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno miltus un samaisa mīklu. Ja patīk, var pievienot rīvētu citrona miziņu.

Veido plācenīšus, apvārta tos miltos un cep zeltaini brūnus no abām pusēm augu eļļā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.