Foto-Shutterstock

Ļoti gardas un maigas vafelītes 2

Recepte ir sešām lielajām vafelēm.

Sastāvdaļas
300 g miltu
75 g pūdercukura
10 g cepamā pulvera
2 olas
100 g sviesta (istabas temperatūrā)
0,5 l piena

Reklāma
Reklāma
Kārlis Streips: “No kurienes šis kretīns gūst pārliecību, ka viņam ir tiesības par to kaut ko spriest?”
Veselam
Stradiņa slimnīcā krīzes situācija – ar “ātrajiem” atvestie pacienti pie slimnīcas mašīnā spiesti gaidīt pat vairāk nekā 2 stundas 26
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Blenderī liek olas un pieber pūdercukuru, visu sakuļ.
Pieber miltus un cepamo pulveri, sakuļ.
Tad pielej pienu un ieliek mīkstu sviestu, visu rūpīgi sakuļ.
Mīklu lej vafeļu formā un cep zeltaini brūnas vafeles.
Pasniedz ar kļavu sīrupu, pārkaisa ar pūdercukuru un rotā ar ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.