Foto: Artūrs Nīmanis

Līzbetes kanēļkafija. Recepti piedāvā rakstniece Dace Judina 0

Sastāvdaļas
• metāla kafijas kanna vai grāpis, avota ūdens, laba maltā kafija

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Kokteilis
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā 61
Visticamākais scenārijs – uzbrukums Suvalku koridoram: brīdina, ka kaujas operācija pret NATO varētu sākties jau 2027. gadā
Lasīt citas ziņas

uz 2 litriem ūdens:
• 8 tējkarotes kafijas (ar cepurīti)
• 4–6 krustnaglinas
• prāva kanēļa standziņa vai tējkarote malta kanēļa
• naža gals svaigi maltu melno piparu
• naža gals sāls
• 2–3 smaržīgie pipari
• 8 lieli brūnie karameļcukura graudiņi

Pagatavošana.
Traukā ielej krūzīti verdoša ūdens, ieber kafiju, samaisa, brīdi nogaida. Lēni lej pārējo ūdeni, pakāpeniski pievienojot garšvielas. Uzliek vāku un ļauj 10–15 minūtes ievilkties. Bauda ar izjūtu!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.