Foto: Artūrs Nīmanis

Līzbetes kanēļkafija. Recepti piedāvā rakstniece Dace Judina 0

Sastāvdaļas
• metāla kafijas kanna vai grāpis, avota ūdens, laba maltā kafija

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

uz 2 litriem ūdens:
• 8 tējkarotes kafijas (ar cepurīti)
• 4–6 krustnaglinas
• prāva kanēļa standziņa vai tējkarote malta kanēļa
• naža gals svaigi maltu melno piparu
• naža gals sāls
• 2–3 smaržīgie pipari
• 8 lieli brūnie karameļcukura graudiņi

Pagatavošana.
Traukā ielej krūzīti verdoša ūdens, ieber kafiju, samaisa, brīdi nogaida. Lēni lej pārējo ūdeni, pakāpeniski pievienojot garšvielas. Uzliek vāku un ļauj 10–15 minūtes ievilkties. Bauda ar izjūtu!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.