Foto: pexels.com

Jogurtu gatavot pašam 0

Ēdienu labāk saldināt pašam. Cilvēki iegādājas aromatizēto jogurtu, saldinātu biezpienu vai, piemēram, saldās brokastu pārslas. Cukura saturs minētajos pārtikas produktos (un daudzos citos) parasti ir pārāk augsts. Ja iegādāsies produkta nesaldināto versiju un pats to saldināsi, varbūt tevi pārsteigts atklājums, ka pietiek ar mazāk saldu garšu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ko par tavu personību atklāj tavs mobilais telefons? Iespējams, vairāk, nekā nojauti
Kokteilis
Kāds ir tavs dzīves moto saskaņā ar tavu dzimšanas mēnesi? 5
Pasaule atrodas katastrofas priekšvakarā?  Zinātniekus šausmina atklājums zem “Pastardienas ledāja”
Lasīt citas ziņas

Ar ko var saldināt ēdienu? Izmanto galvenokārt svaigus augļus. Jogurtus, putras un citus ēdienus var saldināt ar karoti ievārījuma. Jogurtam, biezpienam vai skābiem dzērieniem var pievienot granolu, musli vai bezkaloriju saldinātājus. Saldās pārslas nav veselīgs brokastu ēdiens – labāk izvēlies auzu pārslu putru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.