Foto: pexels.com

Kafija ar dabīgo cukuru 0

Pamazām samazini patērētā cukura daudzumu. Pakāpeniska cukura daudzuma ierobežošana ēdienā vai dzērienos palīdzēs pierast pie mazāk saldām garšām. Piemēram, ja nevari iztikt bez pašgatavotiem konditorejas izstrādājumiem, turpini gatavot, bet cukura daudzumu samazini, teiksim, par ceturtdaļu. Dari to pašu ar saldinātu tēju, kafiju utt. Pievieno, piemēram, pusi tējkarotes mazāk cukura. Laika gaitā varēsi to samazināt vēl vairāk. Kafijai nepieliec cukuru, bet pielej pienu. Kafija būs maigāka un nedaudz saldāka, pateicoties pienā esošajam dabīgajam cukuram.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.