Foto – Bonappetit.lv

Liellopu gaļas tartars 0

Pagatavošana

Gaļu iepriekš ielikt saldētavā uz 20 min. Izņemt un sagriezt kubiņos pēc iespējas smalkāk.

Reklāma
Reklāma
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Venss uzliek taimeri mieram: Ukrainai palikušas 48 stundas līdz “ardievām” 131
Lasīt citas ziņas

Kaperus, Halapenjo piparus, sīpolus, pētersīļus smalki sakapāt un pievienot gaļai, samaisīt. Pievienot olīveļļu, sāli un svaigi maltus piparus, Vorčesteras mērci, Tabasco mērci un vēlreiz kārtīgi izmaisīt.

Uz porcijas šķīvjiem sakārtot gaļu, pa vidu izveidot iedobīti un tajā ievietot olas dzeltenumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar maizes grauzdiņiem, kaperiem, marinētiem gurķīšiem. Klāt var pasniegt Tabasco mērci vai sinepes

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.