Foto – Bonappetit.lv

Liellopu gaļas tartars 0

Pagatavošana

Gaļu iepriekš ielikt saldētavā uz 20 min. Izņemt un sagriezt kubiņos pēc iespējas smalkāk.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Lasīt citas ziņas

Kaperus, Halapenjo piparus, sīpolus, pētersīļus smalki sakapāt un pievienot gaļai, samaisīt. Pievienot olīveļļu, sāli un svaigi maltus piparus, Vorčesteras mērci, Tabasco mērci un vēlreiz kārtīgi izmaisīt.

Uz porcijas šķīvjiem sakārtot gaļu, pa vidu izveidot iedobīti un tajā ievietot olas dzeltenumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar maizes grauzdiņiem, kaperiem, marinētiem gurķīšiem. Klāt var pasniegt Tabasco mērci vai sinepes

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.