Foto – Bonappetit.lv

Liellopu gaļas tartars 0

Pagatavošana

Gaļu iepriekš ielikt saldētavā uz 20 min. Izņemt un sagriezt kubiņos pēc iespējas smalkāk.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Kaperus, Halapenjo piparus, sīpolus, pētersīļus smalki sakapāt un pievienot gaļai, samaisīt. Pievienot olīveļļu, sāli un svaigi maltus piparus, Vorčesteras mērci, Tabasco mērci un vēlreiz kārtīgi izmaisīt.

Uz porcijas šķīvjiem sakārtot gaļu, pa vidu izveidot iedobīti un tajā ievietot olas dzeltenumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar maizes grauzdiņiem, kaperiem, marinētiem gurķīšiem. Klāt var pasniegt Tabasco mērci vai sinepes

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.