Liellopu gaļas gulašs ar makaroniem. Gruntīgas vakariņas! 7

Gatavošanas laiks: apm. 25 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai un sutināšanai)
Katrā porcijā apm. 454 kcal/1903 kJ
38 g olbaltumvielu, 27 g tauku, 11 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Covid-19 vakcīnas saista ar jaunu satraucošu sindromu, kas izraisa bioloģiskas izmaiņas organismā
Lasīt citas ziņas

1. Sīpolus nomizo, sagriež četrās daļās, tomātus nomazgā, nosusina, izgriež kātiņu, tomātus applaucē ar verdošu ūdeni, nomizo, izņem sēkliņas. Mīkstumu sasmalcina.

2. Pannā sakarsē taukus, tajos apbrūnina gulaša gaļu. Pievieno sīpolus, apcep zeltainus. Pielej gaļas buljonu, pievieno garšaugus un sagrieztos tomātus, gulašu sautē pusotru stundu, līdz gaļa mīksta. Izņem lauru lapu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Makaronus vāra gatavus, nokāš. Dzērveņu ievārījumu sajauc ar skābo krējumu, pievieno gulašam. Pieliek garšvielas, pasniedz ar makaroniem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.