Foto – Bonappetit.lv

Liellopu gaļa ar bulguru 0

Pagatavošana

Uzvāra vai uzbriedina bulguru, palejot to ar verdošu ūdeni. Liellopa gaļu sagriež kubiņos un apcep uz pannas zeltaini brūnu. Pievieno vorčesteras mērci un lēnām sautē, līdz mērce savilkusies gaļā. Pievieno ūdeni tik daudz, lai nosegtu gaļu, uzliek vāku un sautē 20 minūtes. Tad pievieno tomātu mērci, gabaliņos sagrieztu papriku un saldētos dārzeņus. Sautē vēl apmēram 3 minūtes. Pasniedz kopā ar bulguru.

Reklāma
Reklāma

Dekorē ar bazilika lapiņām.

Priecīgi ēduši!

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.