Foto – Bonappetit.lv

Liellopu gaļa ar bulguru 0

Pagatavošana

Uzvāra vai uzbriedina bulguru, palejot to ar verdošu ūdeni. Liellopa gaļu sagriež kubiņos un apcep uz pannas zeltaini brūnu. Pievieno vorčesteras mērci un lēnām sautē, līdz mērce savilkusies gaļā. Pievieno ūdeni tik daudz, lai nosegtu gaļu, uzliek vāku un sautē 20 minūtes. Tad pievieno tomātu mērci, gabaliņos sagrieztu papriku un saldētos dārzeņus. Sautē vēl apmēram 3 minūtes. Pasniedz kopā ar bulguru.

Reklāma
Reklāma

Dekorē ar bazilika lapiņām.

Priecīgi ēduši!

Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Kokteilis
“Mans ideāls! Mēs precamies.” Magone izraudzījusies jaunu kavalieri
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.