
Karīnas Miezājas foto
Liellopa gaļas strēmelītes ar rukolu un Parmezāna sieru 0
KĀ GATAVOT
Liellopa gaļas gabalu vismaz trīs stundas tur marinādē, kas gatavota no olīveļļas, rozmarīna, timiāna un sāls. Liek uz grila pannas un cep līdz vidējai gatavības pakāpei, pēc tam sagriež vidēji biezās strēmelēs un kārto uz šķīvja. Apslaka ar olīveļļu. Pāri liek rukolu un ar kartupeļu mizojamo nazi rupjās skaidās sarīvētu Parmezāna sieru. Pārkaisa ar sarkano piparu graudiem.
Reklāma
Reklāma
Recepte no restorāna “Attica”
Pasterizēti skābie kāposti
Smaržīgās kafijas maizītes. Vecmāmiņu recepte, ko der atcerēties!
Šokolādes torte ar saldo krējumu un banāniem. Bez cepšanas!
Frito misto jeb fritētas jūras veltes, baklažāni un cukīni
Pikantā jūras velšu zupa
Biezpiena krēms ar persikiem
VIDEO. Fantastiski eklēri. Dažreiz vajag sevi palutināt!
Vistu spārniņi ar čili mērci