Foto – Bonappetit.lv

Liellopa fileja ar gremolatas mērci 0

Pagatavošana

Mērcei ķiplokus notīrīt un saberzt piestā ar pētersīļu lapiņām. Pievienot smalki sarīvētu citrona miziņu un olīveļļu. Mērci nolikt, lai ievelkas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Fileju noskalot, nosusināt un ierīvēt ar sāli un pipariem. Grilpannā uzkarsēt eļļu un cept veselu fileju 15-20 min, ik pa brīdim apgrozot. Apceptu gaļu ietīt follijā un atstāt uz 10-15 min. “atpūsties”.

Gaļu sagriež plānās šķēlītēs un pārlej ar mērci. Pasniedz uzreiz. Klāt var pasniegt zaļos salātus, ceptus kartupeļus vai grilētus dārzeņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raksts tapis sadarbībā ar Kurzemes Gaļsaimnieku un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.