Foto – Bonappetit.lv

Liellopa fileja ar gremolatas mērci 0

Pagatavošana

Mērcei ķiplokus notīrīt un saberzt piestā ar pētersīļu lapiņām. Pievienot smalki sarīvētu citrona miziņu un olīveļļu. Mērci nolikt, lai ievelkas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Fileju noskalot, nosusināt un ierīvēt ar sāli un pipariem. Grilpannā uzkarsēt eļļu un cept veselu fileju 15-20 min, ik pa brīdim apgrozot. Apceptu gaļu ietīt follijā un atstāt uz 10-15 min. “atpūsties”.

Gaļu sagriež plānās šķēlītēs un pārlej ar mērci. Pasniedz uzreiz. Klāt var pasniegt zaļos salātus, ceptus kartupeļus vai grilētus dārzeņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raksts tapis sadarbībā ar Kurzemes Gaļsaimnieku un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.