
PADOMI 0
Visas šīs garšvielas lieliski papildina pākšaugu ēdienus, kurus vājākai gremošanas sistēmai ir grūti pārstrādāt. Lielākā daļa no tām veicina piena veidošanos ar krūti barojošām māmiņām. Visi laktāciju rosinošie produkti palēnina novecošanu, uzlabo imunitāti, vīriešiem – potenci.
• Pirms pievienošanas ēdienam garšvielu sēklas (tāpat kā visas citas garšvielas) aktivizē taukvielās – 30 sekundes apcep uzkarsētā eļļā vai gī (kausētā) sviestā.
• Visas garšvielas ieteicams iegādāties nemaltas – tās ir vērtīgākas, dziedinošākas, aromātiskākas nekā pulveris.
UZZIŅA
Specifiskākas garšvielas, piemēram, kumīnu, adžvainu, var meklēt veikalā “Rudra”, “Hanumans”, “Gourmet Studio”, “Gemoss” un “Gafū”, jo lielveikalu plauktos tās lielākoties nenonāk.