Anīss ir dziedinošs 0
Daudziem anīss atsauc atmiņā bērnību – klepus zāles, zobu pastu, lakricu, tāpēc šī garšviela nav īpaši populāra. Taču jebkuru var pieradināt, vajadzīgs tikai laiks un mazas devas – vispirms pievieno ceturto vai piekto daļu tējkarotes kādam gaļas ēdienam vai zupai, pēc tam, ja neviens neprotestē, daudzumu var palielināt. Tāpat var pieradināt pie specifiskā kumīna un fenheļa.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu