Foto – Valdis Semjonovs

Ideja no šefpavāres: Lieldienu brokastu salāti 0

Ko celt galdā Lieldienās? Padomu lūdzām restorāna šefpavārei IVETAI JEGOROVAI. Lai labi garšo!

Reklāma
Reklāma

Lieldienu brokastu salāti

Sastāvdaļas:

Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā 62
Lasīt citas ziņas
  • Jaunās biešu lapiņas
  • Rukola
  • Spināti
  • Vītinātais Prosciutto šķiņķis
  • Marinēti artišoki
  • Paipalu olas
  • Sicīlijas tomātiņi
  • Mērcītei: olīveļļa, sāls, svaigi malti melnie pipari.

Kā pagatavot?
Lai iegūtu mīksti vārītas paipalu olas, tās liek vārošā ūdenī un vāra 2,5 minūtes. Šķīvī kārto dažādas salātu lapiņas, uz tām izkārto sagrieztus, marinētus artišokus, vārīto paipalu olu pusītes, sarullētas Prosciutto šķiņķa šķēlītes. Visu apslaka ar olīveļļu. Ja nepieciešams, pieber mazliet sāls un maltus melnos piparus. Rotā ar Sicīlijas tomātu pusītēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.