Papriku skābēšana 0

5 kg papriku.

Pārliešanai: 2 l ūdens, 40–50 g sāls, 20 g cukura.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
7 brīnumēdieni! Pārtikas produkti, kuru regulāra iekļaušana ēdienkartē kavē ādas novecošanos
Lasīt citas ziņas

Esmu skābējis negatavas (zaļas) un pilnīgi ienākušās (sarkanas) paprikas pākstis. Pākstīm nogriežu galus, izņemu sēklas, tās blanšēju 1–3 minūtes verdošā ūdenī, atdzesēju aukstā ūdenī.

Veselas blanšētās pākstis sapildu traukā, viegli noslogoju un pārleju ar sālsūdeni. Paprikām garšvielas vai garšaugi nav jāpievieno, jo tām ir īpatnēja, pikanta garša. Skābēju 18–20 oC temperatūrā 4–5 dienas. Tad trauku novietoju 5 oC temperatūrā. Skābētām paprikām ir īpatnēja, sīva, pikanta garša.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.