Burkānu skābēšana 0
Pārliešanai: 10 l ūdens, 400–500 g sāls.
Burkānus nomazgāju, ar nazi notīru miziņu, uz sieta notecinu lieko ūdeni. Notīrītos burkānus sagriežu ripiņās vai 2–4 daļās.
Reklāma
Reklāma
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
7 brīnumēdieni! Pārtikas produkti, kuru regulāra iekļaušana ēdienkartē kavē ādas novecošanos
Piemērotā traukā saberu burkānus, pārleju ar atdzesētu sālsūdeni un noslogoju. Sālsūdenim jābūt 2–3 cm virs sloga ripas. Burkānus ieteicams pārsegt ar tīrām, svaigām, nemazgātām kāpostu lapām.
Skābēju 3–5 dienas 18–20 oC temperatūrā, pēc tam novietoju vēsā vietā.