Topinambūru skābēšana 0

Topinambūru bumbuļi.

Pārliešanai: 1 l ūdens, 40–50 g sāls. Svaigus bumbuļus nomazgāju, notīru un sagriežu plānās ripiņās, salieku stikla burkās, apleju ar aukstu sālsūdeni. Skābēju istabas temperatūrā.

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas
Kad rūgšana beigusies, trauku noslogoju un novietoju vēsā vietā. Garšīgi ir salāti un sacepumi ar skābētiem
topinambūriem.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.