Kabaču skābēšana 0
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50
5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs
4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Pārliešanai: 1 l ūdens, 50 g sāls, 30 g cukura.
Kabačus skābēju tāpat kā gurķus. Ja trauks ir mazs, kabačus var sagriezt 3–4 cm biezās šķēlēs, lai labāk aizpildītu trauka dibenu. Piepildītās burkās leju atdzesētu sālsūdeni. Noslēdzu ar plastmasas vāciņu un uzglabāju vēsā vietā.