Ķiploku skābēšana 0

Ķiploki.

Pārliešanai: 1 l ūdens, 50 g sāls, 25 ml 9% galda etiķa.

Reklāma
Reklāma

Jaunus dzinumus un galviņas nomazgāju.

TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Kokteilis
Viņos mīt neapdzēšama uguns! 5 datumos, kuros dzimuši paši karstasinīgākie partneri
Lasīt citas ziņas

Dzinumus sagriežu gabaliņos, noblanšēju verdošā ūdenī. Blīvi sapildu stikla burkā. Apleju
ar vārītu atdzesētu uzlējumu, nosedzu ar tīru marli un uzlieku slogu. Aplietie ķiploki jātur siltā telpā. Pēc 3–4 dienām sākas rūgšana, kas ilgst 4–5 dienas, pēc tam trauku ar ķiplokiem noliek vēsumā.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.