Dadžu dzinumi korejiešu gaumē 0
Ņem 500 g zaļo dadža dzinumu (ne garākus kā 30 cm, ar vēl neizplaukušām lapām) un uz nakti iemērc aukstā ūdenī. Pēc tam 20 minūtes pavāra, caurdurī izkāš, nomizo un sagriež 5-6cm garos gabaliņos. Liek vārošā eļļā un vāra. Ja vēlas, var pirms fritēšanas dzinumus izmērcēt panējumā. No eļļas izņemtos gabaliņus apsāla, sapiparo, pievieno kādu mērci, sīpolus vai ķiplokus.
Dadžu sakņu biezputra ar sēnēm
Pārgājienā var uzvārīt gardu biezputru no notīrītām dadžu saknēm un sasmalcinātām sēnēm (2 daļas sakņu un 1 daļa sēņu). Maisījumam pievieno sviestu vai eļļu, sauso pienu, pēc garšas sāli un piparus un vāra līdz gatavībai.
Dadžu sakņu biezputra ar pienu
Nomizotas dadžu saknes nomazgā un samaļ gaļas mašīnā, pievieno sāli un 1-2 glāzes pienu un vāra uz lēnas uguns, kamēr gatavs.
Pīrādziņu pildījums no dadžu saknēm ar skābenēm un lociņiem
Pīrādziņu pildījumam izmanto nomizotas, samalcinātas un sālsūdenī novārītas dadžu saknes, kas sajauktas ar lociņiem un skābenēm, ņemot 2 daļas dadžu sakņu, 1 daļu lociņu un 1 daļu skābeņu maisījumu. Sāls, lauru lapas un pipari pēc garšas.
Marinētas dadžu saknes
Nomizotas dadža saknes sagriež plānās (0,5 cm) šķēlītēs un parastajā marinādē vāra gatavas. Uzglabā stikla traukos vēsā vietā. Lieto kā piedevu zivju un gaļas ēdieniem.
Kaltētas dadžu saknes
Svaigi raktas dadžu saknes nomazgā, nomizo, sasmalcina un kaltē labi vēdināmā telpā vai saulē. Pabeidz kaltēt cepeškrāsnī. Uzglabā sausā telpā burkās, kastītēs vai papīra maisiņos. Izmanto putraimu, miltu ēdienu un piedevu pagatavošanai.
Dadžu sakņu kafija
Nomazgātas un nomizotas saknes sasmalcina un kaltē vispirms saulē, tad cepeškrāsnī, līdz paliek brūnas, un samaļ kafijas dzirnaviņās. Kafiju pagatavo, ņemot 1-2 tējkarotes kafijas un glāzi verdoša ūdens.