Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto.
Foto: AFP/SCANPIX

Lielā pieprasījuma dēļ pagarināta Jūrmalas restorānu nedēļa 4

Lielā pieprasījuma dēļ pagarināta Jūrmalas restorānu nedēļa, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Jūrmalas restorānu nedēļa lielās atsaucības dēļ pagarināta līdz 10.decembrim. Tajā kūrortpilsētas labākie restorānu šefpavāri gardēžiem turpinās piedāvāt īpašus ēdienu piedāvājumus, vairāku kārtu maltīti par trīs cenām – 25, 35 un 45 eiro.

Gardēži Jūrmalā varēs turpināt dažādu valstu, tostarp Eiropas, Āzijas un Kaukāza valstu, gastronomijas kultūras, kas veido Jūrmalas unikālo garšu. Restorāni ēdienu un dzērienu pagatavošanā akcentu likuši uz vietējo produktu izmantošanu. Ēdieni gatavoti no Latvijā audzētu briežu, stirnu, strausu, liellopu, jēru gaļas, vietējām zivīm – samiem, zandartiem, akmeņplekstēm -, izmantoti vietējie augļi un dārzeņi – ķirbji, āboli, smiltsērkšķi, upenes, cidonijas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jūrmalas restorānu nedēļas piedāvājumi pieejami restorānos “36.line Grill Restaurant”, “View”, “Faces”, “Grill & Fish”, “Il Sole”, “Grilbārs House of Light”, “Laivas”, “Lielupe”, “Lokāls Veranda”, “Majorenhoff”,”Madam Brioš”, “Villa Joma”, “Randevu”, grila restorāns “Zelta teļš”, armēņu restorāns “Zangezur”, gruzīnu restorāns “Kinza House”, picērija “Stacija Vaivari Pizza”, suši restorāns “Sakura”, kafejnīca “Zem burām”, taverna – picērija “Pie kļavas”.

Iepazīties ar Jūrmalas restorānu nedēļas piedāvājumu var tīmekļvietnē “visitjurmala.lv”. Lai nobaudītu restorānu nedēļas īpašos piedāvājumus, apmeklētājiem jāveic iepriekšēja rezervācija.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.