Dārzeņu zupa ar kukurūzu 0

• 300 g kāpostu

• 4 kartupeļi

• 2 tomāti

• 1 burkāns

• 1 sīpols

• pētersīļa sakne

• šķēle selerijas saknes

• 100 g konservētas kukurūzas

• 2 ēdamkarotes olīveļļas

• zaļumi: pētersīļi, dilles

• sāls, pipari

Smalki sagriež sīpolu. Burkānus un pētersīļa sakni notīra un sagriež salmiņos, seleriju mazos, kartupeļus – lielākos kubiņos. Sašķērē kāpostus.

Reklāma
Reklāma
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Lasīt citas ziņas

Uz pannas eļļā apcel sīpolus, burkānus, seleriju, pētersīli, visu kādu brīdi mazliet pasautē.

Katlā uzvāra ūdeni, pievieno saceptos dārzeņus, liek klāt kartupeļus un kāpostus. Vāra 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Noblanšē tomātus un novelk tiem miziņu. Smalki sagriež. Kad zupa jau gandrīz gatava, pievieno tomātus un kukurūzu. Uzliek vāku un pavāra kādas 5 minūtes.

Smalki sagriež zaļumus, tos pārkaisa zupai pirms pasniegšanas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.