Svaigu kāpostu zupa ar āboliem 0

• 700 g liellopa gaļas

• 1 kāpostgalviņa (ja lielāka, pietiks ar pusi vai ceturtdaļu)

Reklāma
Reklāma

• 2 skābi āboli (antonovka)

• 2 burkāni

• 3 kartupeļi

• 1 sīpols

• 1 pētersīļa sakne

• 1 ēdamkarote olīveļļas

2 lauru lapas

• 5–7 melno piparu graudi

• sāls

• zaļumi: dilles, pētersīļi, selerija

7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriež lielos gabalos un liek katlā, uzlej ūdeni, uzvāra, nosmeļ putas.

Burkānus, pētersīļa sakni, sīpolu nomizo, sagriež un apcep. Pievieno apceptos dārzeņus gaļai katlā un vāra aptuveni stundu. 10 minūtes pirms vārīšanas beigām pieber sāli, piparus un lauru lapas. Izņem gaļu, sagriež sīkāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos, pievieno zupai. Kāpostu sašķērē vai saēvelē. Pārkaisa sāli un mazliet pamīca ar rokām.

Gaļas gabaliņus un kāpostus pievieno zupai un vāra 10–15 minūtes. Sarīvē nomizotus ābolus un pieliek zupai. Uzliek vāku un ļauj 15 minūtes ievilkties.

Pasniedzot zupu, bagātīgi pievieno sagrieztus zaļumus. Tos pasniedz atsevišķi, lai katrs var izvēlēties sev tīkamākos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.