Asā tomātu zupa 0

• 750 ml dārzeņu buljona

• 400 g konservētu, sagrieztu tomātu savā sulā

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Lasīt citas ziņas

• 300 g maltās gaļas (1:1 liellopa un cūkas gaļa)

• 1 sīpols

• 250 g marinētu šampinjonu

• 250 g konservētu pupiņu

• 250 g marinētas paprikas

• 100 g kausēta siera

• šķipsna kaltētas raudenes, timiāna

• 1 ēdamkarote olīveļļas

• sāls, pipari

Notīrītu sīpolu smalki sagriež. Caurdurī notecina šampinjonus un sagriež smalkās strēmelēs. Papriku arī notecina un sagriež gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katlā uzkarsē olīveļļu, ieber sagrieztos sīpolus, pievieno malto gaļu un maisot apcep kādas 5 minūtes.

Pielej buljonu, pievieno tomātus, arī sagrieztos šampinjonus un papriku, pupiņas. Samaisa un uzkarsē. Pievieno kausēto sieru, sāli, piparus un uz lēnas uguns vāra kādas 5 minūtes. Pievieno raudeni un timiānu, karsē dažas minūtes, uzliek vāku. Tad katlu noceļ no uguns un ļauj mazliet zupai ievilkties.

Kaltēto garšaugu vietā var likt svaigus. Bet tiem garša nebūs tik intensīva.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.