Ābolu etiķī marinēti burkāniņi 2

Sastāvdaļas

500 g burkānu
125 augu eļļas
100 ml ābolu etiķa
3 ēdamkarotes cukura
1 tējkarote sāls
1/2 tējkarote sinepju pulvera
1/2 tējkarote maltu melno piparu
1 tējkarote koriandra graudu
Pušķītis pētersīļa zaļumu
4 daiviņas ķiploka
2 lauru lapas
Pagatavošana
Porcijas: 500 g
Pagatavošanas laiks – stundas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
Lasīt citas ziņas

1. Burkānus notīra, nomazgā un sagriež ne pārāk plānās šķēlītēs vai, ja burkāni lieli, tās vēlreiz pārgriež uz pusēm.

2. Liek verdošā ūdenī un vāra 8-10 minūtes (ne ilgāk!).

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Pagatavo marinādi. Dziļā traukā sajauc 125 ml istabas temperatūras dzeramā ūdens, 125 eļļas (bez aromāta), 100 ml etiķa, saspiestas ķiploku daiviņas, sakapātus pētersīļus un visas pārējās sastāvdaļas. Kārtīgi izmaisa.

4. Gatavos burkānus nokāš sietiņā.

5. Kad ūdens notecējis, burkānus uzreiz pārliek dziļā traukā un pārlej ar marinādi. Atstāj uz galda uz 1 stundu.

6. Pēc tam pārlej burkā ar hermētiski noslēdzamu vāku un liek ledusskapī uz 8 stundām.
Labu apetīti! Ja recepte iepatikās, pārsūti arī draugiem!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.