Marinēti gurķi ar papriku 2

Sastāvdaļas

2 gurķi
1 paprika
1/2 tases etiķa
1/2 tases ūdens
3 tējkarotes cukura
1 tējkarote sāls
1 lauru lapa
Daži piparu graudiņi
Dažas ķiploku daiviņas

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
“Nebūs naudas, nebūs mūsu auto!” Latvieši, atsaucoties uz sludinājumu, apmaina automašīnas ar krāpniekiem… 64
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Liek visas sastāvdaļas katliņā, ļauj uzvārīties. Kad šķidrums uzvārījies, ļauj atdzist.

2. Sagriež gurķus un papriku aptuveni 3cm lielos kubiņos. Ierīvē ar sāli. Atstāj ievilkties uz 10 minūtēm. Lieko ūdeni noslauka ar papīra dvieli.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Dārzeņus ievieto burkā, pārlej ar atdzesēto marinādi un uzliek vāciņu. Liek ledusskapī uz 10 stundām. Ik pa laikam apgāž burciņu kājām gaisā, lai dārzeņi labāk iemarinētos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.