Foto – Anda Krauze

Ledus salāti ar avokado, gurķi un tvaicētu vistu 0

Sastāvdaļas
• galviņa ledus salātu
• 4 vidēja lieluma gurķi
• 2 avokado
• 400 g vistas šķiņķīšu (var izmantot vistas fileju)
• 1 citrons
• sezama eļļa

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vistas šķiņķīšus atkaulo un tvaicē vai novāra buljonā. Avokado nomizo, sagriež daiviņās un apslaka ar citrona sulu, lai nekļūst tumšas. Ledus salātus sagriež gareniski, lai varētu ietīt rīspapīrā. Rīspapīru iemērc ūdenī, nedaudz patur, klāj uz dēlīša un kārto salātus, gurķus, avokado, vistu, uzpilina sezama eļļu un viegli rullē rīspapīrā. Noliek uz dažām minūtēm, tad pārgriež uz pusēm un kārto kā salātus.

Pildījumam var pievienot arī soju un saldo čili mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.