Foto – Anda Krauze

Ledus salāti ar avokado, gurķi un tvaicētu vistu 0

Sastāvdaļas
• galviņa ledus salātu
• 4 vidēja lieluma gurķi
• 2 avokado
• 400 g vistas šķiņķīšu (var izmantot vistas fileju)
• 1 citrons
• sezama eļļa

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vistas šķiņķīšus atkaulo un tvaicē vai novāra buljonā. Avokado nomizo, sagriež daiviņās un apslaka ar citrona sulu, lai nekļūst tumšas. Ledus salātus sagriež gareniski, lai varētu ietīt rīspapīrā. Rīspapīru iemērc ūdenī, nedaudz patur, klāj uz dēlīša un kārto salātus, gurķus, avokado, vistu, uzpilina sezama eļļu un viegli rullē rīspapīrā. Noliek uz dažām minūtēm, tad pārgriež uz pusēm un kārto kā salātus.

Pildījumam var pievienot arī soju un saldo čili mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.