Rimi Publicitātes foto

Lavašs ar lasi, gurķi, sezonas zaļumiem un krēmsieru 0

Pagatavošana:

Lavašu sagriež četrās vienādās daļās. Katrai daļai vienu pusi apsmērē ar krēmsieru, liek zaļumus, laša šķēlītes un gurķi. Satin rullītī.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pazīmes, ka tu patērē pārāk daudz olbaltumvielu 2
Krievijā trīskāršojušies “vārti uz elli”, kas var aprīt zemi un ciemus
Veselam
atbrīvoties no riebīgās “riepiņas” uz vēdera. Nosaukti 5 galvenie noslēpumi
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Rimi gardēžu komandas šefpavārs Normunds Baranovskis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.