Publicitātes foto

Lavašs ar kaņepēm un lasi 0

Sastāvdaļas 2 porcijām: 1 plānais lavašs,
 50 ml rapšu eļļas,
 100 g mazsālīta laša,
 50 g kaņepju sēklu,
 1 rozmarīna zariņš,
 3 ķiploka daivas.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Auns – pērkona negaiss, Ūdensvīrs – polārblāzma: kura dabas parādība tu esi pēc zodiaka zīmes?
Veselam
Neapturama kāre pēc kūciņām, bulciņām un saldumiem? Tas var liecināt par konkrētu vitamīnu trūkumu organismā 8
9 pazīmes, kas liecina, ka tevi, iespējams, ir piemeklējusi pusmūža krīze
Lasīt citas ziņas

Piestā kaņepes sagrūž ar rapšu eļļu līdz biezas mērces konsistencei. Lavašu ieklāj cepešpannā un pārziež ar pagatavoto mērci, sasmalcinātu ķiploku, iekaisa rozmarīna lapiņas un saliek gabaliņos sagrieztu mazsālītu lasi. Uz 8 – 10 minūtēm liek cepeškrāsnī 180 ˚C. Ir gatavs, kad lavašs kļuvis zeltaini brūns un kraukšķīgs.

 

Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.