Foto-Shutterstock

Lavaša uzkoda ar lasi un salātiem 0

Sastāvdaļas
• Lielais lavašs
• 120 g kūpināta laša
• 120 g krēmsiera
• ½ citrona
• 4 kraukšķīgas salātlapas
• 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• ½ tējkarotes citronpiparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pagatavo mērci, sajaucot krēmsieru, sakapātas dilles un sāli. Atver lielo lavašu un uzziež uz tā mērci, atstājot pāris centimetru no malām. Lasi sagriež smalkās šķēlītēs un izkārto uz lavaša. Pārslaka ar citrona sulu un uzkaisa citronpiparus. Uzliek salātlapas. No vienas malas stingri sarullē un noliek vēsumā. Sagriež neilgi pirms pasniegšanas. Lai rullītis neatritinātos, to var aizsiet ar sīpolloku.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.