Lavandas audzçtâji Umurgas pagastâ “Lillas Lavenders”.  Lavandas.   23/07/2014 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Lavandas audzçtâji Umurgas pagastâ “Lillas Lavenders”. Lavandas. 23/07/2014 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Foto-Valdis Semjonovs

Lavandu sīrups 0

Katlā, ik pa laikam maisot, uz lēnas uguns 5–6 minūtes vāra ūdeni ar citrona sulu un cukuru. Trauku noņem no uguns, iemaisa lavandas ziediņus un atstāj, lai diennakti ievelkas. Izkāš caur sietiņu un pilda pudelē.

Reklāma
Reklāma
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms? 31
“LR4 vadība ir pelnījusi, ka tā tiek atlaista.” Latvija svin “Oskaru”, bet Latvijas Radio 4 informācija krievu valodā šokē sabiedrību 21
10 labākie produkti, ko ēst pirms alkohola lietošanas
Lasīt citas ziņas

Labi garšo kā piedeva šampanietim, saldējumam un krēmiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.