Lavandas audzçtâji Umurgas pagastâ “Lillas Lavenders”.  Lavandas.   23/07/2014 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Lavandas audzçtâji Umurgas pagastâ “Lillas Lavenders”. Lavandas. 23/07/2014 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Foto-Valdis Semjonovs

Lavandu sīrups 0

Katlā, ik pa laikam maisot, uz lēnas uguns 5–6 minūtes vāra ūdeni ar citrona sulu un cukuru. Trauku noņem no uguns, iemaisa lavandas ziediņus un atstāj, lai diennakti ievelkas. Izkāš caur sietiņu un pilda pudelē.

Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Latvijā dzimušās Annas meita šokēja pasauli: viņa bija sešgadīga bārene vai pieaugusi sieviete, kura izlikās par bērnu?
Lasīt citas ziņas

Labi garšo kā piedeva šampanietim, saldējumam un krēmiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.