
Foto – Dainis Bušmanis
Latviešu creme brulee 1
KĀ GATAVOT
Cepamā traukā vai mazos karstumizturīgos trauciņos vienādā daudzumā lej jaunpienu un pienu, pēc garšas pievieno cukuru. Trauku liek cepeškrāsnī 200 grādos un karsē aptuveni pusstundu, līdz masa sabiezējusi. Pārkaisa ar kanēli. Lieliski garšo kopā ar ievārījumu, šoreiz – ķiršu.
Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā
80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Gatavoja māksliniece Signe Vanadziņa, kuras darbu izstāde visu decembri skatāma Bērnu klīniskās universitātē
Latviešu creme brulee
Ķiploki ar citronu un medu. Ideāli pret saaukstēšanos
Kivano salāti
Ābolu pīrāgs – vienkārša recepte, kas izdosies ikvienam
Koba salāti. Varen sātīgs rasoliņš amerikāņu gaumē
7 gudrības par rauga mīklu, kas jāzina gaisīgu pīrāgu cepējām
Medū glazēta pīle ar ceptiem āboliem un melnajām plūmēm
Cepti kolrābji ar sieru