Signe Vanadziņa, ēdieni. Rīga, Purva 9. 11/11/2015 foto: Dainis Bušmanis/Latvijas Avīze
Signe Vanadziņa, ēdieni. Rīga, Purva 9. 11/11/2015 foto: Dainis Bušmanis/Latvijas Avīze
Foto – Dainis Bušmanis

Latviešu creme brulee 1

KĀ GATAVOT

Cepamā traukā vai mazos karstumizturīgos trauciņos vienādā daudzumā lej jaunpienu un pienu, pēc garšas pievieno cukuru. Trauku liek cepeškrāsnī 200 grādos un karsē aptuveni pusstundu, līdz masa sabiezējusi. Pārkaisa ar kanēli. Lieliski garšo kopā ar ievārījumu, šoreiz – ķiršu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Ko ieraudzīji pirmo – vīrieti vai sievieti? Atbilde ļauj paraudzīties uz sevi no malas
Rīgā piekauj trolejbusa šoferi, jo viņš atteicās izlaist pasažierus uz ceļa braucamās daļas 152
Kličko nostājas pret Zelenski: “Miera dēļ, iespējams, nāksies atteikties no teritorijas”. Vai Ukraina jau gatavo kapitulāciju?
Lasīt citas ziņas

Gatavoja māksliniece Signe Vanadziņa, kuras darbu izstāde visu decembri skatāma Bērnu klīniskās universitātē

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.