
Foto – Dainis Bušmanis
Latviešu creme brulee 1
KĀ GATAVOT
Cepamā traukā vai mazos karstumizturīgos trauciņos vienādā daudzumā lej jaunpienu un pienu, pēc garšas pievieno cukuru. Trauku liek cepeškrāsnī 200 grādos un karsē aptuveni pusstundu, līdz masa sabiezējusi. Pārkaisa ar kanēli. Lieliski garšo kopā ar ievārījumu, šoreiz – ķiršu.
Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu”
5
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu
24
Gatavoja māksliniece Signe Vanadziņa, kuras darbu izstāde visu decembri skatāma Bērnu klīniskās universitātē
Latviešu creme brulee
Ķiploki ar citronu un medu. Ideāli pret saaukstēšanos
Kivano salāti
Ābolu pīrāgs – vienkārša recepte, kas izdosies ikvienam
Koba salāti. Varen sātīgs rasoliņš amerikāņu gaumē
7 gudrības par rauga mīklu, kas jāzina gaisīgu pīrāgu cepējām
Medū glazēta pīle ar ceptiem āboliem un melnajām plūmēm
Cepti kolrābji ar sieru